Allianties                                                                                          

Ter ondersteuning van haar groei van Domus Electro hechten wij bijzondere waarde aan de uitbouw van  complementaire partnerships.Deze partnerships worden selectief uitgebouwd met aandacht voor de bewaking van de waarden waar Domus Electro borg voor staat: professionalisme, specialisatie, duurzaam ondernemerschap en wederzijds respect.

 

 

NLY

Sinds kort is de samenwerking tussen Domus Electro en NLY Electronics een feit. Nick en Bruno kennen elkaar al jaren uit de industrie. Sinds kort heeft ook Nick voor het zelfstandig statuut gekozen en belet ons niets meer om onze kwaliteiten te bundelen. Vooral in de beton verwerkende industrie zijn we nu al zeer sterk aanwezig. Onderhoud, spoedinterventies, ijkingen, aanpassingen naar de nieuwe NBN norm, complete installaties, enz.  zijn tal van activiteiten die onze corebusiness hebben aangevuld.

Lees meer…

 

ABA Security

Al van ons ontstaan werken voor onze onderhoudscontracten en service samen met Jos van den Bergh. Deze heeft meer dan 20j ervaring met beveiligingstechnieken. Omdat hij ook met onze domotica werkt was het voor hem dan ook geen enkel probleem te begrijpen dat de integratie van een domotica en een alarmsysteem een niet te missen koppeling is in een installatie. We beschikken dan ook over genoeg vertrouwen om beide te werken in de zelfde installatie.

Lees meer…

 

ALERT SERVICES

Alert services behoord tot de groep van de grote meldkamers. Zelfs in dit groot bedrijf zijn wij geen nummer maar worden we oprecht aanzien als volwaardige partner. Contracten op maat, standaard en zeer competitieve contracten maken het voor zeer interessant om onze klanten te voorzien in hun noden.

Lees meer…

 

Bent u ook van mening dat u een meerwaarde kunt zijn voor Domus Electro, aarzel dan niet ons te contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij evalueren graag met u alle mogelijkheden.